•   +32 4 246 86 00

Press

August 2020

HR zorgt mee voor het suces van de business

Met een grote glimlach ontving HR-manager Caroline Van Wilderode de prijs van Logistics Employer of the Year 2020. Weerts Supply Chaine Automotive kreeg de prijs op basis van een ijzersterk dossier dat duidelijk maakt dat HR in de logistieke sector wel degelijk het verschil kan maken.

Read the article →

August 2020

“Positivisme is óók besmettelijk”

De kogel is door de kerk. De jaarlijkse HR Square November Conference zal plaatsvinden op de eerder geplande data, van woensdagavond 25 tot vrijdagnamiddag 27 november 2020, in Dolce La Hulpe. Voorzitter is Lou Van Beirendonck (AMS, Quintessence, dONUS). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen uw agenda bij. En denkt u ook even mee?

Download article →

June 2020

Value chains Automotive Audi

In 2018, the logistics management of supplies at the Audi Brussels factory was taken over by WSC Automotive, a company in the Liège group Weerts. In a few months, the main operational parameters were improved, which made the site more attractive within the Audi brand.

Download article →

May 2020

WSC Audi Vorst achter de schermen

De Hollandse zender RTLZ kwam een kijkje nemen achter de schermen bij WSC Audi in Vorst, waar we de interne logistieke operaties beheren voor de bouw van de Audi e-tron: wij ontvangen de stukken, controleren ze, en brengen ze op het juiste moment op de juiste plaats in de juiste volgorde… in het vakjargon « Just-in-time en Just-in-Sequence »

Watch the video →

June 2019

Une cathédrale de marchandises sur les hauteurs de Liège

Grâce à l’aéroport de Bierset et au Trilogiport en bord de Meuse, Liège devient une plaque tournante pour l’acheminement de marchandises en Belgique et dans les pays voisins. Inauguré fin avril, le nouveau hall logistique du groupe familial Weerts confirme le développement de ce secteur dans la Cité ardente.

Download article →

Contact us immediately

Your message has been sent successfully.

Something went wrong!

Or call us on +32 4 246 86 00
Top